maanantai 26. elokuuta 2013

Juusto-ostoksilla Robertsonissa

Ajelin sunnuntaina Warrambuin leirikeskuksesta Canberran liepeiltä kohti Oak Flatsia, jossa sikäläinen Illawarran kilta vietti 50-vuotisjuhlia. Matkaa on yli 200 kilometriä. Lähdin aamupalan jälkeen noin 8.30 ja ajattelin, josko Moss Vale -nimisessä kylässä olisi joku kahvila auki. Ei ollut, ainakaan pääkadun varrella.

Niinpä harmittelin, että jään ilman aamupäiväkahvia. Kunnes tie kulki Robertson-nimisen pikkukylän läpi. Tyypillinen aussikylä, yhtäkkiä on pieni taajama keskellä ei maaseutumaisemaa. Tässä tapauksessa se mahtuu suurinpiirtein tähän valokuvaan!

Robertsonin kylän keskus!
Samalla löydin mainion juustopuodin, joka möi paikallisia tuotteita. En raskinut kovin paljoa ostaa. Talvileskenä kun elelen, niin juuston kulutus ei ole kovin runsasta. Camembert nimeltä "Kate´n Bert" maistui kuitenkin eilen ehtoolla oikein hyvältä vihreän teen ja avokadon kanssa!

Robertsonin kylän löytää tämän Robertson -linkin avulla.

Paikan kahvi oli mainiota ja taikinan sisään leivottu makkara (Sausage roll) oli kerta kaikkiaan loistava. Se valmistettiinkin paikan päällä tuoreena, eikä minään mikroaaltolämmitystuotteena! Ehkä paras ikinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti