torstai 19. syyskuuta 2013

Jalkapallokausi alkaa ikävissä merkeissä

Jalkapallokausi alkaa parin viikon kuluttua. Avauskierros on 12.10. Jippiii! 

Hattu on valmiina!
Viime kausi päättyi hienosti, kannattamani Western Sydney Wanderers (WSW) voitti runkosarjan (Minor premiership), raivasi tiensä finaaliin, mutta hävisi sen Central Coast Marinersille.

WSW:n kausikortteja on myyty yli 15 000, mikä on käsittämättömän suuri luku. Kausikortin lisäksi minulla on liput jo ensimmäiseen derbyyn, eli Sydney FC – WSW, joka pelataan 26.10. Alessandro Del Piero on FC Sydneyn uusi kapteeni. Viime kaudella FC Sydney jäi pudotuspelien ulkopuolelle, eli ei sijoittunut kuuden parhaan joukkoon kymmenen joukkueen A-leaguessa. Paikallisottelut ovat aina kiihkeitä!

Ikävää kuuluu sen sijaan alasarjoista. Etelä-Australian aluesarjassa pelaava Southern Stars on sekaantunut pahanpäiväisesti sopupeliskandaaliin. Joukkueen valmentaja ja useita pelaajia pidätettiin viime viikonloppuna.
Maailmanlaajuista pelien manipulointia johdetaan Singaporesta ja siellä on pidätetty ainakin 14 ihmistä tapaukseen liittyen. 

Mielenkiintoista on se, että yksi näiden järjestettyjen aussiotteluiden takapiruista on Wilson Raj Perumal, joka on poliisin huostassa Budapestissa. Hän on sama mies, joka aikanaan sai tuomion Suomessa järjesteltyään RoPS:n sopupelejä. Samaan skandaaliin liittyi myös TamU:n Singaporesta saamat rahat.


Sopupeleillä ovat jotkut tienanneet sievoisia summia, puhutaan jopa miljoonista. Millähän vilpin saisi kitkettyä urheilusta ja elämästä ylipäätään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti