torstai 17. marraskuuta 2011

Perillä

Olemme olleet perillä Sydneyssä jo liki viikon. Aluksi ei ollut nettiyhteyksiä, joten blogin päivittämisessä on ollut taukoa. Mutta nyt tilanne toivottavasti paranee.

Vietimme tulomatkalla Singaporessa kaksi yötä vähentääksemme hieman jetlagia. Kävimme ArtScience -museossa Salvador Dali -näyttelyssä ja Titanicin 100-vuotisnäyttelyssä, sekä vieressä sijaitsevassa Skyparkissa. Skypark on kolmen kerrostalon katolla oleva veneenmuotoinen näköalapaikka, jonka toinen pää on tarkoittettu hotellin asukkaille. Ylhäällä on mm. ravintoloita ja uima-allas!



Chinatown oli melko hiljainen, mutta joulukausi joulukuusineen on jo alkanut Singaporessa :)



Ja vaikka tänään sataa, niin on Sydneyssä myös paistanut aurinko ja lämpötila hiponut 30 astetta.


Tältä näytimme päivänä, jolla on maaginen luku: 11.11.11. Päivänä, jolloin saavuimme Sydneyyn.

1 kommentti:

  1. Taluttaako Riitta tässä Maraa, joka on häikäistynyt kaikesta näkemästään ja kokemastaan -:) Hyvältä näyttävät matkanne pysähdyspaikat, kulttuurivalinnat, siirtyminen timanttiseen joulutunnelmaan ja sitten perille tuona maagisena päivänä 11.11.11.
    - On tosiaan mukavaa lueskella jälkeenpäinkin matkanne vaiheista, katsella kuvia. Hienoo, että ootte perillä. Nyt vain kertoimia ihoon, hitaasti kiiruhtaen kohti kesää.

    Tänään satoi / tuiskusi räntälunta Helsinkiin uuden vuoden ensimmäisenä arkipäivänä. Sai tehdä ensimmäiset lumityöt pihassa.

    VastaaPoista