lauantai 12. lokakuuta 2013

Holger sai lähteä!

Jalkapallokausi on pyörähtänyt käyntiin. Puhun nyt siis eurooppalaisesta jalkapallosta eli täkäläisittäin soccerista.

Kauden avausottelu oli Sydney FC - Newcastle. Vanha herra Alessandro del Piero, Sydneyn kapteeni, osoitti olevansa pelimies tekemällä kauden avausmaalin. Aika sähellyksen jälkeen, kuten voi katsoa.
tästä linkistä. Del Piero anto myös syötön joukkueen toiseen maaliin.

Meikäläisen kannattama Western Sydney Wanderers pelasi avauskierroksellaan tasan 1-1 vieraissa Central Coast Marinerseja vastaan. Ottelu oli viime kauden finaalin uusinta. Silloin WSW hävisi, nyt peli kulki paremmin ja WSW:n voitto ei olisi ollut mikään vääryys!

Maajoukkuetasolla tuulee. Päävalmentaja, saksalainen Holger Osieck sai potkut, kun Ranska pieksi Australian Pariisissa 6-0. Edellinen tappio tuli samoin luvuin Brasiliaa vastaan muutama viikko sitten. Uusi päävalmentaja voi hyvinkin löytyä Australiasta, ehdolle on jo heitetty muun muassa Central Coastin valmentajaa Graham Arnoldia, WSW:n Tony Popovicia ja Melbourne Victoryn Ange Postecogloa.



1 kommentti:

  1. Pallo yhdistää miehiä kentällä ja laidalla. Harmi, ettei he antaneet katsoa linkin myötä otteluvälähdystä. En ole rekisteröitynyt järjestelmään nääs. Herässä on näköjään potkut 6-0 häviön jälkkeen kaukaiselle Ranskalle. Eihän Australia kuitenkaan ollut Ranskan siirtomaa aikaoinaan, eihän :) Suomen hävittyä Ranskalle seuraavalla viikola 3-0 sai Mixu Paatelainen jatkaa coutsina. Häntä armahdetaan, voittoa meniä jopa halkemaan, missasivat monta maalipaikaa...

    Noi uudet valmentajaehdokkaat ovat täysin outoja suomnen pojalle. Hyvä, Mar, jotta käyt katkomassa työsi vastapainona myös jalkapalloa. Isäkin harrasti sitä, kun matkat ja työ sallivat. Kups oli kova sana.

    VastaaPoista