lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää vuotta 2012

Ohessa hieno uudenvuoden ilotulitus Sydneystä. Homman hinta oli 6,3 miljoonaa Australian dollaria, eli noin 4,9 miljoonaa euroa.

Katsojia oli paikanpäällä noin 1,5 miljoonaa. Minä olin itse katsomassa "lasten ilotulitusta" klo 21, koska halusin päästä yöksi kotiin. Tämän katsoin telkkarista.

Paluumatka vuoden ensimmäisenä yönä kotiin kestää monta tuntia, vaikka junia ja busseja on varattu liikenteeseen. Ehkä ensi vuonna paikan päällä.

Hyvää Uutta Vuotta.

1 kommentti:

  1. Kiitos samoin, parahinta Uutta Vuotta 2012 sinulle Mara ja Riitalle hänen ilmeisemmin pian saapuessa maisemiin.
    - Yhdessä on kivempi mennä ilotulituksen seurantaan kuin hukkua puolentoistamiljoonan sekaan yön pikkutunteina töiden päätteeksi.

    Uskomattoman hieno taltiointi YouTuben välityksellä, kiitos. Kustannukset melkoiset, onhan se tosin sen näköistäkin. Taivaalle ammuttiin n. 7 tn erilaisia ilotulitteita.

    Pari sädetikkua tuli poltettua ja tinoja valetuksi kotosalla. Ulkona oli kova räiske rakettien sinkoillessa jokapuolella kylää. Helsingissä juhlistettiin tämän vuoden Design kaupungin avajaisia yhdessä naapurikaupunkien kanssa senaatintorilla. Kovin olivat maalliset juhlallisuudet. Saa nähdä mitä vuosi tuo tulleessaan, toivottavasti kaikkea hyvää teille ja meille.

    VastaaPoista